Over ons

Visie

Onze visie is eigenlijk heel simpel: goed eten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Het is gewoon een kwestie van de juiste vitamines, mineralen en voedingsstoffen binnenkrijgen. Je hebt genoeg brandstof nodig om de dag mee door te komen. En dat is precies waar we voor zorgen.

 

Wij ontzorgen!

Vitaminfood is er voor de haastmomenten. Heb jij geen tijd om goed te eten maar je wilt ook niet snacken of junk food eten dan bieden wij een kant-en-klaar, alles-in-1 alternatief. Wij ontzorgen. Fast food reinvented!

 

 

Change the world!

Hoe meer dierlijke producten we als mensheid eten, hoe groter onze negatieve impact op de wereld. Een pijnlijk besef, maar het is de waarheid.

Ons eetpatroon is de bron van veel leed, ten eerste voor dieren. Daarnaast worden er gigantische hoeveelheden bos gekapt om al het slachtvee te houden. En met alleen al de granen die worden geteeld om koeien vet te mesten, kunnen we met onze productietechnieken iedereen op aarde voeden en honger in de wereld effectief bestrijden.

De wereld verdient beter, daarom zijn onze maaltijden bewust veganistisch. Als je Vitaminfood eet, verklein je je ecologische footprint en draag je bij aan een gezondere toekomst voor mens, dier en milieu. BE BRAVE, DEFY AND CHANGE THE WORLD!