De oplossing

 

 

Wat is Vitaminfood?

Vitaminfood is complete voeding. Vitaminfood is een veganistische, suikervrije vitaminemaaltijd zonder verborgen of kunstmatige suikers, kleurstoffen en smaakstoffen. Vitaminfood is uitsluitend gezoet met het natuurlijke en plantaardige stevia. Elke vitaminemaaltijd bevat een complete mix van 27 vitaminen &mineralen, gemiddeld 33 gram proteïnen, gezonde langzame koolhydraten, onverzadigde vetten en alle overige noodzakelijke voedingsstoffen die je nodig hebt om je dag vol energie door te komen. Daardoor geldt Vitaminfood officieel als maaltijdvervanger.

 

Waarom Vitaminfood?

Werken, studeren, sporten en zelfs uitgaan: het vraagt veel van je lichaam. Als je op de toppen van je kunnen wilt presteren, is het extreem belangrijk dat je elke maaltijd genoeg vitaminen, mineralen en natuurlijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Heb je geen tijd om te koken of uitgebreid te tafelen? Eet Vitaminfood wanneer het jou uitkomt: als gezond ontbijt, voedzame lunch of snelle avondmaaltijd. Je bepaalt zelf hoeveel scheppen poeder je gebruikt en daarmee bepaal je ook je calorie en koolhydraatinname. Daardoor bevat elke shake precies wat jij nodig hebt om je dag vol energie door te komen. Geen koolhydraat te weinig, geen calorie te veel.

Lekker makkelijk

Geen lijstjes maken, boodschappen doen en afwassen, maar in een paar seconden een complete maaltijd op tafel. Het enige wat je nodig hebt is een paar scheppen Vitaminfood en 450 ml (vegetarische) melk, zoals amandel-, soja-, haver-, kokosmelk of yoghurt. Je kan het ook eventueel met water mengen. Even shaken, lekker eten en snel weer door!

Krachtige maaltijd

Of je nu de Himalaya beklimt of op kantoor bergen werk verzet: Vitaminfood heeft alles in zich om je topprestaties te laten leveren. Breng je lichaam in balans met een dagelijkse dosis energie, en alle belangrijke vitamines en mineralen.

 

Bewezen betrouwbaar en effectief

Vitaminfood is GMO-vrij en ontwikkeld in samenwerking met gecertificeerde voedingsdeskundigen en volgens de strenge International Food Standard (IFS) norm. Elke maaltijd wordt met grote zorg samengesteld en geproduceerd. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige, efficiënte, duurzame en diervriendelijke productietechnieken.

Natuurlijke smaak

Vitaminfood lijkt op een milkshake, maar is wat zachter en minder zoet. In tegenstelling tot veel andere maaltijden, bevatten onze shakes namelijk geen toegevoegde, verborgen of kunstmatige suikers. Vitaminfood bevat uitsluitend Stevia. Om ‘af te kicken’ van die ongezonde zoetstoffen heeft je lichaam tijd nodig. Voor je het weet, geniet je van de voordelen van suikervrije voeding.

 

Goed voor iedereen

Wij vinden dat gezond eten niet alleen goed voor jou moet zijn, maar ook voor de rest van de wereld. Daarom vind je in Vitaminfood geen toegevoegde of verborgen suikers, synthetische kleurstoffen of dierlijke producten en is GMO-vrij (niet genetisch gemodificeerd). En we produceren met zo min mogelijk impact op het milieu. Daarnaast delen we graag: voor elke package deal die je koopt, doneren we een maaltijd aan een hulpbehoevend persoon. Om deze reden zijn we de samenwerking aangegaan met Voedselbanken Nederland.

Natuurlijk goed voor je

Elke vitaminemaaltijd bevat alle relevante ingrediënten die je lichaam nodig heeft.