Vitaminfood pre-workout supplementen

PRE-WORKOUT

Pre-workoutsupplementen of pre-workouts zoals ze gewoonlijk worden genoemd, zijn formules met meerdere ingrediënten die bedoeld zijn om energie en prestaties te stimuleren.

We hebben verschillende voorkeuren voor onze trainingssessies. Sommigen verkiezen 's morgens een full-body workout en gaan dan op magische wijze over tot een volledige dag kantoorwerk. De meesten geven er echter de voorkeur aan het 's avonds te doen en waarschijnlijk maar een paar tijdens de lunchpauze. Hoe dan ook, er zijn zoveel dingen die onze productiviteit beïnvloeden en op sommige dagen stoppen we er niet zo veel in.

In het beste geval, gebeurt het maar één keer. Je had een slechte dag en slechts een keer, heb je niet de psyche om te trainen. In het slechtste geval begin je geleidelijk aan een staat van sportschool te krijgen en stop je er uiteindelijk mee. Dat zou jammer zijn, nietwaar? En niemand wil dat ...Vitaminfood pre-workout is, net als vele andere, een mix van verschillende ingrediënten die je lichaam stimuleert om voldoende energie te produceren tijdens de hele sessie.

Pre-workouts verhogen uw productiviteit op de volgende parameters:

 •         Kracht
 •         Vermogen
 •         Uithoudingsvermogen
 •         Vermindert vermoeidheid
 •         Thermogenese
 •         Verbeterd herstel
 •         Concentratie en cognitieve functie

Een goede pre-workout moet voordelen bieden op al deze punten of zoveel mogelijk daarvan.

 

Voordelen van pre-workouts

 1.   Verbeterde prestaties

Na een paar maanden gewichtheffen is je vooruitgang waarschijnlijk afgevlakt, of je gewichtsverliesprogramma loopt achter op schema en je hebt het gevoel dat het vooral komt doordat je je niet zo inspant.

Pre-workouts zoals die van Vitaminfood met cola zijn ontworpen om u te helpen uw vooruitgang te schalen en de uitbundigheid die u als nieuweling had toen u begon met sporten, te verjongen. Vitaminfood pre-workout helpt vermoeidheid te verminderen, verhoogt het uithoudingsvermogen, vooral voor trainingen met hoge intensiteit, en verhoogt de groei van spiermassa. Een overwinning op zoveel fronten.

 1.   Krachtige ingrediënten

Een fatsoenlijke pre-workout moet niet alleen ingrediënten bevatten om je metabolisme te stimuleren en een nepvoorraad energie. Een goede formule moet een aantal fytonutriënten en zogenaamde "superfoods" bevatten. Deze stimuleren de cognitieve functie, stimuleren het herstel en helpen bij je training op niet zo directe manieren, maar zijn niettemin van vitaal belang. Het maakt deze producten ook een betere deal voor je geld.

 1.   Gewichtsverlies

Veel oefeningen verhogen uw dagelijkse stofwisseling aanzienlijk en daarmee ook de thermogenese. Een pre-workout moet ook primair functioneren om te helpen bij gewichtsverlies door thermogenese te induceren tijdens en na de training. Zo'n combinatie van intrinsiek gestimuleerde thermogenese en

 1.   Verminderde hersteltijd

 Deze toevoer van noodzakelijke ingrediënten vóór de training vermindert het risico dat je lichaam de spieren uitgebreid scheurt. Beta-alanine, BCAA, CLA en andere soortgelijke voedingsstoffen kunnen in kleinere hoeveelheden worden toegevoegd om de hersteltijd te helpen verkorten en ervoor te zorgen dat je dagelijks in de sportschool bent.

 

Deze pre-workout formule is een krachtige mix van ingrediënten die je super hyped en energiek maakt als je aan je workout sessies begint. De coca-aangedreven formule zorgt ervoor dat u uw dagelijkse doelen als een fluitje van een cent zult halen.

Telkens wanneer u deze cola-formule inneemt, zult u een ongelooflijke ervaring beleven tijdens uw fitness- of trainingssessie. Dergelijke ervaringen is wat het is ontworpen om te leveren.

 

Waar teken je voor?

 1.     Een constante toevoer van energie houdt u soepel en alert tijdens uw hele training.
 2.     Maximalisatie van krachtprestaties tijdens training en showdag. Coca powered pre-workout formule ontsluit het potentieel om verder te gaan dan de normale toeren.
 3.     Voorkomt spierpijn en crasht na de training. Maximale pomp en doorbloeding van de spieren zorgen ervoor dat melkzuur, dat krampen en spiertrekkingen veroorzaakt, uit de spieren wordt verwijderd.

Cola pre-workout formule: spel-veranderende formule

Voor wie is deze pre-workout formule bedoeld?

 

Deze coca-powered mix is voor al diegenen die klaar zijn om hun spel te veranderen, letterlijk. Als je al die tijd een amateur bent geweest of een hindernis hebt gehad die je maar niet voorbij leek te komen, dan is deze Vitaminfood pre-workout mix bedoeld voor jou.

Het is ontworpen om je lichaam te stimuleren om die laatste barrière te doorbreken en het van de weg af te krijgen, zodat je eindelijk je doelen kunt bereiken. 300mg cafeïne, 1,5mg taurine en 4,6g beta-alanine zijn alle hulp die je nodig hebt om naar het volgende niveau te schalen.

Word een pro en schaal je dominantie in het spel met een coca-powered mix.

Bereik je doelen met Vitaminfood's coca-powered pre-workout formule.

Wat zit er in de pre-workout oplossing

4.6g beta-alanine

1.5g taurine

300mg cafeïne

 Vitamine C, vitamine B, arginine en nog veel meer.

Op het etiket staat de volledige lijst van zorgvuldig gekozen ingrediënten die in deze verbazingwekkende formule zijn verwerkt.

Het is voor u ontworpen, laat niet iemand anders uw voordelen wegnemen. Vertrouw op vitaminfood om altijd aan uw voedingsbehoeften te voldoen.

 

Op welke ingrediënten moet je letten?

 1.     Cafeïne

Cafeïne is een van de meest populaire stimulerende middelen, die vaak in dranken zit. Het zit ook in bijna alle thermogene vetverbranders, waaronder Vitaminfood fat-burner. Cafeïne helpt de mentale alertheid te verbeteren tijdens trainingen, oefeningen en teamtrainingen. Het verhoogt het vetmetabolisme en de glycogenolyse.

 1.     Creatine

Creatine staat bekend om zijn effectiviteit bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen, vooral voor bodybuilders en andere trainers met een hoge intensiteit. Creatine zorgt ervoor dat je lang actief blijft door de snelheid van spiervermoeidheid te verminderen. Het helpt de spieren water vast te houden en vermindert de ophoping van melkzuur in de spieren, wat zeker krampen en een algemeen gevoel van vermoeidheid zou veroorzaken.

 

 1.     Beta-alanine

A niet-essentieel aminozuur kan in het lichaam worden aangemaakt, dat een rol speelt bij het uithoudingsvermogen van de spieren, vooral tijdens trainingen met hoge intensiteit. Een verhoogde inspanningscapaciteit is voor de meeste mensen wenselijk en zal veel goeds doen voor uw schema en doelstellingen.

 1.     BCAA

BCAA verhogen de groei van spiermassa en verminderen spierpijn. Ze verminderen de afbraak van eiwitten, zodat je geen eiwitten verliest tijdens het afvallen, maar alleen vet. BCAA's zijn gunstig als ze vóór de training worden ingenomen omdat ze een goede energiebron zijn.

 1.     Koolhydraten

Natuurlijk heb je koolhydraten nodig om energie te leveren voor de training. Zorg er dus vooral voor dat je veel calorieën binnenkrijgt - langzame koolhydraten als je Vitaminfood pre-workout voor profs kiest. Je krijgt dan alles binnen wat je nodig hebt en het voordeel van langzame koolhydraten is dat ze relatief langzamer energie afgeven. Dus in plaats van een suikerkick te hebben in het eerste half uur en je dan extreem uitgeput te voelen in het laatste uur, houden de langzame koolhydraten uit de Vitaminfood cola-formule je gedurende de hele sessie energiek.

 1.     Stikstofoxide/ NO-precursoren

Stikstofmonoxide is een van de vele vaatverwijders. Dit zijn chemische stoffen die de gladde spieren rond de bloedvaten ontspannen, waardoor een veel betere doorstroming van het bloed en uitwisseling van stoffen en afvoer van afvalstoffen in het hele lichaam mogelijk is. Het transport door het bloed is dus efficiënter.

Zijn precursors zijn l-arginine, l-citrulline

 

Wat moet je vermijden?

 1.     Te veel cafeïne

Te veel cafeïne veroorzaakt overstimulatie van neuronale cellen en veroorzaakt na verloop van tijd hun desensitisatie, verslaving ....

 1.     Toegevoegde suiker

Het is nooit een wenselijke zaak geweest, tenzij een acute daling van de suikerspiegel. Kanker, diabetes......Mijd kunstmatige zoetstoffen en suiker ten koste van alles.

 

 

Cola formule van Vitaminfood bevat nooit (verborgen) ingrediënten; het staat allemaal op het etiket voor uw veiligheid en voordeel.

Meng slechts een theelepel (15g) in 200ml water en drink 30 minuten voor de trainingssessie voor een maximaal effect. 

Verbeter je pro status

Vitaminfood neemt geen genoegen met goed zijn. Goed is niet goed genoeg voor ons. En dat zou het voor u ook niet moeten zijn. Deze pre-workout formule is er om je beter te maken

Ben jij de prof in je vak? De beste in gewichtheffen, de snelste op de atletiekbaan of de beste in boksen? Vitaminfood wil je alleen maar beter maken. 

Vitaminfood zorgt voor je psyche en energievoorziening, zodat je je alleen nog maar zorgen hoeft te maken over hoe je naar de sportschool of de atletiekbaan gaat en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. 

Raak gemakkelijk opgepept en vol energie door de Vitaminfood-workoutformule te mengen in 200 ml water.

Presteer beter met Vitaminfood pre-workout formule.

 

P.S - deze is voor PRO's. 

Referenties:

  1. https://www.grenade.com/blogs/all/should-i-take-a-pre-workout
  2. https://www.menshealth.com/uk/health/g33594968/best-home-workouts/
  3. https://www.healthline.com/nutrition/pre-workout-supplements#bottom-line
  4. https://www.self.com/story/pre-workout-supplements
  5. https://www.sfgate.com/market/article/best-preworkout-supplements-16647259.php
  6. https://www.webmd.com/fitness-exercise/health-benefits-pre-workout-supplements
  7. https://usnkenya.com/life/articles/how-to-choose-the-right-pre-workout-for-you/
  8. https://www.healthyu.co.ke/product-category/sports-nutrition/pre-workout/