Vitaminfood Maaltijdvervangende Shakes

Vitaminfood Maaltijdvervangende Shakes

Vitaminfood Maaltijdvervangende Shakes

Ben u hier om te vergeten over de vuile vaat, boodschappenlijstus of de geur van aangebrand eten? Vitaminfood maaltijdvervangende shakes zijn een juweeltu onder uw voedingskeuzes en kunnen de moeite van het koken en de gezondheidsrisico's van fastfood aanzienlijk helpen verminderen.

Onze inzet om een gezonde optie voor maaltijdvervangers te produceren, gaat verder dan het tijdstip van de maaltijd en gaat over het gevoel dat u krijgt na het voeden. "Fuel well feel well" dit is zeer waar als het op eten aankomt. Hoe u u voelt wordt beïnvloed door wat u eet. Vitaminfood is goede brandstof voor een goed gevoel. Het gevoel van verzadiging, zelfvertrouwen in u maaltijdkeuzes, stemmingsboost en consumententevredenheid is wat u krijgt.

u bent veganist en wil geen maaltijden die voldoen aan de stereotiepe veganistische maaltijden (de overduidelijke smaak en het onaantrekkelijke karakter). Van de smeuïge teksture, tot het hebben van net genoeg vezels en de compleetheid van onze maaltijden. Wij zijn er voor u, een gezond maaltijdshake die u dekt tijdens uw luie dagen en uw haastige uren. Tank goed met ons om u goed te voelen.

Preparatie

Vitaminfood gezond maaltijd shakes zijn:

o Kant-en-klaar
o Alles-in-één
o Gemakkelijk voor te bereiden

Wat wij presenteren is fast food opnieuw uitgevonden. Als u fast food snel beschouwt, dan zijn wij veel sneller. Als u ze als handig beschouwt vanwege de winkellocatie, dan zijn wij nog handiger. U kunt alles klaar hebben in minder dan twee minuten vanuit uw luie stoel of bank.

- Binnen enkele seconden heeft u een complete maaltijd en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de noodzakelijke voedingsstoffen.
- u beslist hoeveel calorieën uw shake moet bevatten. Pas gewoon het aantal schepus VitaminfoodEen half schepu Vitaminfood shake poeder in combinatie met 250 ml (veganistische) melk of water staat gelijk aan ongeveer 100 kcal.Elke halve maatschep die u toevoegt, in combinatie met 50 ml extra melk of water, voegt nog eens 100 kcal toe. Dit maakt het heel gemakkelijk om u inname van calorieën onder controle te houden.
- u kunt veganistische melk gebruiken (onze aanbevolen keuze), waaronder soja-, amandel-, haver- en kokosmelk. u kunt ook water gebruiken en dan roeren of mengen met onze shakers voor een gelijkmatige verdeling van het mengsel.

Smaken en smaak

Vitaminfood in poedervorm maaltijdvervanger is er in verschillende smaken, zodat u een ruime keuze heeft. Wij waarderen de rol van smaak in voedsel en het opzetten van een regelmatig maaltijdvervangings schema. De smaken zijn geweldig en u moet ze proberen.

De 7 verschillende smaken zijn:

1. Aardbei -zoete favoriete zomer ervaring voor u. de rijke smaak, en volheid in termen van vitaminen en mineralen.
2. Banaan - dit is een populaire powerfruit waar velen de voorkeur aan geven en een universeel ingrediënt in smoothies en shakes. Een snelle energieboost naast complete voeding.
3. Chocolade - u denkt al aan alle suiker die bij chocoladeproducten hoort. Wat als u een product hebt met de smaak maar niet de suiker; Suikervrij Vitaminfoodmaaltijdvervangers shakes.
4. Vanille - nog zo'n favoriet. Natuurlijk moest het een deel van ons smaakprofiel zijn. Geniet van u vanille met een boost voor u aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen.

 

Nieuwe smaken

5. Bosvruchten shake - de eerste in onze premium upgrade voor smaken is al de wilde smaak en natuurlijke ervaring gebracht naar uw kopu. Alle bessen in hun volle gezondheid.
6. Mango - een tropische smaak, rijk aan voedingsstoffen, exquise geur en smaak. Vitaminfood mango smaak is een absolute must have smaak.
7. Kokosnoot - de verfrissende koelte, de oceaanbries en het beeld van hoge palmbomen. Vitaminfood levert het goede gevoel ook met de kokosnoot smaak.

De smaken zijn inderdaad een verbazingwekkend assortiment van verschillende smaken, gevoelens en een aantal nostalgische ervaringen die u allemaal kunt hebben op een plaats naar keuze.

Gezond

Gezond is onze kenmerkende eigenschap. Boven alle prioriteiten die we hebben voor voeding, staat gezond bovenaan. Onze maaltijdvervangende shakes zijn niets minder dan 100% gezond. Het hele team heeft een extra stap gezet in het ontwerpen en produceren van gezonde maaltijdvervangende shakes en poeders. Enkele van de factoren zijn de volgende.

Veganistisch

Vitaminfood is puur veganistisch. Alle ingrediënten zijn van veganistische oorsprong en in geen enkele stap van het productieproces worden dierlijke producten gebruikt. Dit komt door de duidelijke superioriteit van plantaardige maaltijden voor onze gezondheid als mens. Dierlijke producten zijn meer destructief voor het lichaam. Planten hebben de neiging om de toestand van het lichaam en het immuunsysteem te verbeteren.

De andere reden om veganistisch voedsel te produceren zijn de gezondheidsvoordelen voor het ecosysteem en de aarde. A veganistische choijs vermindert aanzienlijk de ecologische voetafdruk in termen van koolstof (IV) oxide prproductie en waterverbruik. Door het gebruik van onze producten verplicht u zich ook tot en draagt u bij aan deze nobele koers.

Supervoeding

Maca is een hoofdbestanddeel van al onze shakes, zowel de maaltijdvervangers als de eiwitshakes. Het heeft talloze gezondheidsvoordelen en wordt beschouwd als een superfood. Dit maakt Vitaminfoodhet enige product op de markt dat een superfood bevat. Stelt u zich eens voor welke supergezondheidsvoordelen u op dit moment zou kunnen missen.

Suikervrij 

Suiker is een bestanddeel waar we allemaal genoeg van hebben gehad en gehoord, vooral kunstmatige suiker in de vorm van additieven, smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen. Wij helpen u deze strijd te voeren door alle kunstmatige vormen van suiker te elimineren. Vitaminfood bevat geen kunstmatige suiker of andere verborgen suikers in dat geval.

Onze maaltijdvervangende shakes zijn gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia in combinatie met natuurlijke aroma's, die de shake een delicate en natuurlijke smaak geven, zoals een lichtzoete milkshake. De maaltijdshakes zien eruit als een milkshake, maar is een beetu milder en minder zoet. In tegenstelling tot veel andere maaltijd vervangers en voedingsmiddelenbevatten onze shakes geen toegevoegde, verborgen of kunstmatige suikers.

Vitaminfood is stevia- gezoet. u lichaam heeft tijd nodig om 'af te kickenongezonde zoetstoffen af te kicken, maar bmaar voor u het weet, geniet u van alle voordelen van suikervriu voeding.

Vitaminfood bevat 53 gram complexe koolhydraten, waarvan 0,5 gram natuurlijk voorkomende suikers. Koolhydraten zijn noodzakelijk voor u lichaam. Ze leveren u energie om u spieren en hersenen goed te laten functioneren.

Complexe koolhydraten (ook wel langzame koolhydraten genoemd) worden langzaam in u bloed opgenomen en leiden daardoor niet tot pieken en dalen in u bloedsuiker zoals snelle koolhydraten dat wel doen. Hierdoor voel u u energieker en heb u geen last van suikerdips.

Wij zijn een vertrouwd suikervrij product en u kunt ons ook hierin vertrouwen.

Van natuurlijke oorsprong en non-GMO

Natuurlijk voedsel is het beste en in het licht van dit feit, hebben onze maaltijdvervangende shakes zeer minimale bewerking ondergaan, meestal alleen fysieke bewerking met malen en drogen. Dit is om alle heilzaamheid van voedsel te behouden die gewoonlijk wordtwordt weggenomen door intensieve raffinage.

Voor ons is het nog gemakkelijker om natuurlijke keuze aan te bieden, omdat erwteneiwit (het plantaardige eiwit dat wij kozen) mechanisch in plaats van chemisch verwerkt wordt. Vitaminfood = natuurlijk.

Onze ingrediënten zijn ook geen GMO producten naar aanleiding van de banden die GMO producten met chronische ziekten zoals kanker en andere late levens aandoeningen. Wij willen niet dat u op latere leeftijd betaalt voor de fouten uit uw uugd, dus maak met ons de juiste keuze zoals wij hebben gedaan door Non-GMO te zijn.

Allergeenvrij

Alle gangbare allergenen, zoals soja, melk, eieren, pinda's, gluten en vis, zijn uit onze ingrediënten geweerd. De gezondheidsvoordelen die hieraan verbonden zijn, zijn vervangen door het gebruik van complementaire ingrediënten.

Macro's

uw Vitaminfood portie bevat 33g eiwitten wat zeer nuttig is, vooral bij gewichtsverlies voor spierbehoud en gewichtstoename voor spieropbouw. Eiwit zorgt er ook voor dat u langer vol zit, zodat u niet gaat snoepen en niet weer gewicht verliest.

Gezonde langzame koolhydraten. De 53 gram koolhydraten zijn complexe koolhydraten; de gezondere optie voor eenvoudige koolhydraten. Deze zijn afkomstig van natuurlijke grondstoffen en bevatten fytonutriënten om het lichaam in toom te houden, goede bacteriën in de darmen te voeden en de immuniteit te verbeteren.

Onze gezonde mmaaltijdvervangende shakes die helpen bij het verliezen van gewicht bevatten alleen uonverzadigde vetten

Complete Voeding

Vitaminfood maaltijdvervangende shakes bevatten allerlei vitaminen en voedingsstoffen. Ze bevatten onder andere vitamine A voor u huid, haar en nagels, maar ook voor u ogen en immuunsysteem. Ze bevatten ook vitamine B12 voor de aanmaak van rode bloedcellen. Andere vitaminen in onze shakes zijn vitamine B2, vitamine B6, vitamine D3, vitamine B1, vitamine K, en mineralen zoals kaliumcitraat, calciumcarbonaat en natriumfosfaat. De complete nutritionele informatiebladen specifiek voor de verschillende smaken zijn ook bijgevoegd.

Neem zelf een kijku, lees de voedingswaarde-etiketten en weet wat u consumeert. De toestand van de voedingsindustrie maakt het noodzakelijk dat iedereen op zijn minst een basiskennis heeft van de voedingswaarde-informatiebladen.

Voedingswaarde factfiches

Banaan Voedingswaarden

Voedingswaarden

per 100g

per portie 150g

per 450g

kCal

449

673

2019

kJ

1877

2815

8445

Eiwit

22,22

33,33

100

Koolhydraten

53,9

80,9

242,6

waarvan suikers

0,5

0,8

2,4

Fat

15,5

23,3

69,8

waarvan verzadigde

1,7

2,6

7,8

waarvan linolzuur

6,6

9,9

30,0

waarvan Omega 3

1,1

1,7

5,2

Dieet vezels

6,7

10,0

30,0

Zout

0,3

0,4

1,3

Voedingswaarden van aardbeien

Voedingswaarden

per 100g

per portie 150g

per 450g

kCal

448

672

2016

kJ

1873

2810

8430

Eiwit

22,22

33,33

100

Koolhydraten

53,7

80,6

241,7

waarvan suikers

0,5

0,8

2,4

Fat

15,5

23,3

69,8

waarvan verzadigde

1,7

2,6

7,8

waarvan linolzuur

6,6

9,9

30,0

waarvan Omega 3

1,1

1,7

5,2

Dieet vezels

6,7

10,0

30,0

Zout

0,3

0,4

1,3

Vanille Voedingswaarden

Voedingswaarden

per 100g

per portie 150g

per 450g

kCal

450

675

2025

kJ

1882

2823

8470

Eiwit

22,22

33,33

100

Koolhydraten

54,1

81,1

243,4

waarvan suikers

0,5

0,8

2,4

Fat

15,5

23,3

69,9

waarvan verzadigde

1,7

2,6

7,8

waarvan linolzuur

6,6

9,9

30,0

waarvan Omega 3

1,1

1,7

5,2

Dieet vezels

6,7

10,0

30,1

Zout

0,3

0,4

1,3

Chocolade Voedingswaarden

Voedingswaarden

per 100g

per portie 150g

per 450g

kCal

448

673

2018

kJ

1875

2813

8438

Eiwit

22,22

33,33

100

Koolhydraten

53,6

80,4

241,2

waarvan suikers

0,5

0,8

2,4

Fat

15,6

23,4

70,3

waarvan verzadigde

1,9

2,9

8,7

waarvan linolzuur

6,6

9,9

30,0

waarvan Omega 3

1,1

1,7

5,2

Dieet vezels

6,7

10,0

30,0

Zout

0,3

0,4

 

 

VITAMINEN EN MINERALEN

Vitaminen, micronutriënten Tabel

VITAMINE

per 100g

per portie 150g

DRI*

per 150g

DRI* per 450g

Vitamine A

177,5 ug

266,3 ug

33,33%

100%

Vitamine B1

0,2 mg

0,3 mg

33,33%

100%

Vitamine B2

0,3 mg

0,5 mg

33,33%

100%

Vitamine B3

3,6 mg

5,4 mg

33,33%

100%

Niacine B3

3,6 mg

5,4 mg

-

-

Pantotheenzuur B5

1,3 mg

2,0 mg

-

-

Vitamine B6

0,3 mg

0,5 mg

33,33%

100%

Biotine B8

11,1 ug

16,7 ug

33,33%

100%

Foliumzuur B11

44,4 ug

66,6 ug

33,33%

100%

Vitamine B12

0,6 ug

0,9 ug

33,33%

100%

Vitamine C

17,8 mg

26,7 mg

33,33%

100%

Vitamine D

1,1 ug

1,7 ug

33,33%

100%

Vitamine E

2,7 mg

4,0 mg

33,33%

100%

Vitamine K

16,7 ug

25,0 ug

33,33%

100%

Mineralen Micronutriënten Tabel

MINERALEN

per 100g

per portie 150g

DRI*

per 150g

DRI* per 450g

Calcium

177,5 mg

266,3 mg

33,33%

100%

Fosfor

155,5 mg

233,3 mg

33,33%

100%

Magnesium

83,3 mg

125,0 mg

33,33%

100%

IJzer

3,1 mg

4,7 mg

33,33%

100%

Jodium

33,3 ug

50,0 ug

33,33%

100%

Zink

2,2 mg

4,7 mg

33,33%

100%

Kalium

444,0 mg

666,0 mg

33,33%

100%

Selenium

12,2 ug

18,3 ug

33,33%

100%

Koper

0,2 mg

0,3 mg

33,33%

100%

Mangaan

0,4 mg

0,7 mg

33,33%

100%

Chroom

8,9 ug

13,3 ug

33,33%

100%

Molybdeen

11,1 ug

16,7 ug

33,33%

100%

Chloride

177,8 mg

266,7 mg

-

-

Natrium

210 mg

315 mg

-

-

 

Vitaminfood ontwikkeling

Deontwikkeld in nauwe samenwerking met gecertificeerde voedingsdeskundigen en volgens de strenge International Food Standard (IFS)-normenVitaminfood is een nutritioneel gecertificeerd en internationaal aanvaard product. Elke maaltijd wordt met de grootste zorg samengesteld en geproduceerd. Onze productietechnieken zijn hoogwaardig, efficiënt, duurzaam en cruelty-free.

Kosten per maaltijd

Een zak van Vitaminfood geeft een geschatte maaltijdkost van €2.98. de grotere verpakkingen verminderen die kosten met €1, tot €2,00 per maaltijd. Dat is betaalbaarder dan fastfood, zeker met de prijsindexinflatie.

Vergelijk dat eens met een kop latte of een hamburger, patat en een bliku frisdrank. Dit zijn allemaal ongezonde keuzes die misschien net iets minder zijn dan wat wij hebben, maar de kosten die u later betaalt zijn niet te vergelijken met het verschil van een paar centen. Onze vitamine maaltijden zijn een echte deal, de voedingswaarde is veel meer dan de bijgevoegde waarde.

Waarom dit soort maaltijdvervangende shakes?

De eerste maaltijdvervangers zaten vol suiker en verhoogden alleen maar de calorieën in u lichaam. De meeste waren zelfs schadelijker dan fast-foods. Maar dit is veranderd en Vitaminfood maakt deel uit van een grotere overgang. Fast-foods worden nog slechter. Integendeel, Vitaminfood wordt beter.

Denk aan pap of brij dat zijn oude maaltijden. Deze zijn behoorlijk, echt gezond en waren de bron van levensonderhoud voor onze overgrootouders. Dat komt omdat ze natuurlijk en organisch zijn en geen vulstoffen zoals suiker bevatten. Stel u voor dat dat beter wordt.

Onze voorouders hadden geen kennis van evenwichtige diëten, maar wij wel. Het zou de grootste vorm van dwaasheid zijn om dergelijke informatie te verachten en te negeren. Vitaminfood doet dit. Neemt uw traditionele zeer gezonde maaltijdformaat en maakt het nog beter.

Wij geven u meer tijd, lagere kosten, meer gemak, minder gifstoffen en alle voedingsstoffen.

Alles bij elkaar

Lekker eten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Dit is wat Vitaminfood bewijst. u wilt de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen, zonder dat u daar veel tijd en moeite voor hoeft te doen.

Een oplossing die al uw voedselproblemen oplost, van gewoon een fatsoenlijke maaltijd voor iedereen tot complete voeding en dat op een handige manier. En niet te vergeten dat deze maaltijd ook nog eens goed is voor het milieu. Dus ja...aan het eind van dit alles. Vitaminfood maaltijdvervangers zijn slechts één duurzame en effectieve manier om aan uw voeding te komen.

Vergeet niet dat door voor ons te kiezen u meehelpt de planeet te verbeteren en iemand anders een maaltijd aan te bieden via de Vitaminfood for Life Initiative. Kies nu voor ons en maak deel uit van iets groters dan u u had kunnen voorstellen. Schrijf u nu in of maak een account aan.

Ingrediëntenlijst voor de verschillende smaken

Algemene ingrediënten

Erwteneiwitisolaat, Havermout (bevat GLuTEN), Maltodextrine uit aardappel, Vetpoeder (uit zonnebloemolie), Lijnzaadmeel, Mineralen (Kaliumcitraat, Calciumcarbonaat, Natriumfosfaat, Magnesiumcarbonaat, Natriumchloride, IJzer(II)sulfaat, Zinksulfaat, Kaliumjodide, Natriumwaterstofseleniet, Koper(II)gluconaat, Mangaansulfaat, Molybdeen, Chroom picolinaat), Dieet vezel (inuline), verdikkingsmiddel (Xanthaangom), natuurlijk aroma (banaan smaak), Choline bitartraatZoetstof (Stevia (Steviol glycosiden), Maca wortelpoeder, Vitamine E (dl-alfa-tocoferyl acetaat), Vitamine C (L-ascorbinezuur), Niacine (Nicotinamide), Vitamine A (Retinyl acetaat), Biotine (D-Biotine), Pantotheenzuur (Calcium-d-pantothenaat), foliumzuur (Pteroylglutamine zuur), Vitamine B12 (Cyanocobalamine), Vitamine B2 (Riboflavine), Vitamine B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Vitamine B1 (Thiamine mononitraat), Vitamine K (Fylloquinone)

 

 

 

Vitaminfood Aardbei ingrediënten

 

Erwteneiwitisolaat, Havermout (bevat GLuTEN), Maltodextrine uit aardappel, Vetpoeder (uit zonnebloemolie), Lijnzaadmeel, Mineralen (Kaliumcitraat, Calciumcarbonaat, Natriumfosfaat, Magnesiumcarbonaat, Natriumchloride, IJzer(II)sulfaat, Zinksulfaat, Kaliumjodide, Natriumwaterstofseleniet, Koper(II)gluconaat, Mangaansulfaat, Molybdeen, Chroom picolinaat), Dieet vezel (inuline), verdikkingsmiddel (Xanthaangom), Kleurstof stof (Bietenrood), Natuurlijk aroma (Aardbeien smaak), Choline bitartraat, Zoetstof (Stevia (Steviolglycosiden), Maca wortelpoeder, Vitamine E (dl-alfa-tocoferyl acetaat), Vitamine C (L-ascorbinezuur), Niacine (Nicotinamide), Vitamine A (Retinyl acetaat), Biotine (D-Biotine), Pantotheenzuur (Calcium-d-pantothenaat), foliumzuur (Pteroylglutamine zuur), Vitamine B12 (Cyanocobalamine), Vitamine B2 (Riboflavine), Vitamine B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Vitamine B1 (Thiamine mononitraat), Vitamine K (Fylloquinone)

 

 

 

Vitaminfood Vanille ingrediënten

 

Erwteneiwitisolaat, Havermout (bevat GLuTEN), Maltodextrine uit aardappel, Vetpoeder (uit zonnebloemolie), Lijnzaadmeel, Mineralen (Kaliumcitraat, Calciumcarbonaat, Natriumfosfaat, Magnesiumcarbonaat, Natriumchloride, IJzer(II)sulfaat, Zinksulfaat, Kaliumjodide, Natriumwaterstofseleniet, Koper(II)gluconaat, Mangaansulfaat, Molybdeen, Chroom picolinaat), Dieet vezel (inuline), verdikkingsmiddel (Xanthaangom), natuurlijk aroma (vanille smaak), Choline bitartraat, Zoetstof (Stevia (Steviol glycosiden), Maca wortelpoeder, Vitamine E (dl-alfa-tocoferyl acetaat), Vitamine C (L-ascorbinezuur), Niacine (Nicotinamide), Vitamine A (Retinyl acetaat), Biotine (D-Biotine), Pantotheenzuur (Calcium-d-pantothenaat), foliumzuur (Pteroylglutamine zuur), Vitamine B12 (Cyanocobalamine), Vitamine B2 (Riboflavine), Vitamine B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Vitamine B1 (Thiamine mononitraat), Vitamine K (Fylloquinone)

 

 

 

Vitaminfood Chocolade ingrediënten

 

Erwteneiwitisolaat, Havermout (bevat GLuTEN), Maltodextrine uit aardappel, Vetpoeder (uit zonnebloemolie), Cacaopoeder, Lijnzaadmeel, Mineralen (Kaliumcitraat, Calciumcarbonaat, Natriumfosfaat, Magnesiumcarbonaat, Natriumchloride, IJzer(II)sulfaat, Zinksulfaat, Kaliumjodide, Natriumwaterstofseleniet, Koper(II)gluconaat, Mangaansulfaat, Molybdeen, Chroom picolinaat), Dieet vezel (inuline), verdikkingsmiddel (Xanthaangom), natuurlijk aroma (cacao), choline bitartraat, Zoetstof (Stevia (Steviol glycosiden)), Maca wortelpoeder, Vitamine E (dl-alfa-tocoferyl acetaat), Vitamine C (L-ascorbinezuur), Niacine (Nicotinamide), Vitamine A (Retinyl acetaat), Biotine (D-Biotine), Pantotheenzuur (Calcium-d-pantothenaat), foliumzuur (Pteroylglutamine zuur), Vitamine B12 (Cyanocobalamine), Vitamine B2 (Riboflavine), Vitamine B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Vitamine B1 (Thiamine mononitraat), Vitamine K (Fylloquinone)