Vitaminevoedsel voor astronauten

Vitaminevoedsel voor astronauten

Vitaminevoer Astronautenvoer

Vitaminfood maaltijdvervangende shakes zijn topklasse en efficiënt in het vervangen van vaste maaltijden door vloeibare voeding. Vegan proteïne, vitamine supplementen, complete voeding. Onze natuurlijk smakende maaltijdvervangende shakes dekken u vanuit verschillende invalshoeken.

Vitaminfood poedervoeding is ook verrassend een "astronautenvoeding".

Wist je dat ruimtevoedsel aan bepaalde criteria moet voldoen? Nou, vitaminevoer voldoet aan veel van die eisen op de lijst. We zeggen niet dat het in de ruimte is geweest, tenminste nog niet. Maar het kan wel gebruikt worden in situaties die lijken op intergalactische ruimtereizen.

Stel je voor dat je gaat wandelen in een onontgonnen gebied in het binnenland, een paar weken op een schip zit of voor werk gestationeerd bent in een woestijngebied, mijlenver van de dichtstbijzijnde stad. Vitaminfood maaltijdvervangende shakes leveren voldoende energie en voeding, zelfs in situaties waar kwaliteitsvoedsel bijna onmogelijk lijkt; zoals ruimtevluchten.

Laten we meteen in de checklist duiken (plus verschillende andere grote voordelen van Vitaminfood)

 1.   Zeer voedzaam

Als het op voeding aankomt, hebben we dit zo hard van de lijst gestoten, dat het waarschijnlijk op de maan is geland. Astronautenvoeding wordt verondersteld zeer voedzaam te zijn, zodat onze ruimtehelden niet als halve gare hier terugkomen. Ook Vitaminfood is in principe een maaltijdvervanger met een complete voeding.

We leveren 27 vitaminen & mineralen, koolhydraten, proteïnen, vezels, probiotica. Er is niets dat je lichaam nodig heeft dat Vitaminfood niet al heeft. Onze maaltijdshakes zijn ideaal als vervanging van ontbijt, lunchpauze of zelfs avondeten. Vitaminfood dieet shakes opties omvatten een brede collectie voor bodybuilders, shakes voor gewichtsverlies en gewichtstoename.

In het voedingsgedeelte, nemen we al die stress van je bord. Met Vitaminfood kunt u zich beter zorgen gaan maken over iets anders dan de hoeveelheid voedingsstoffen die u binnenkrijgt.

 1.   Houdbare levensmiddelen

Natuurlijk, een ruimtevlucht is niet een dag lang. Je moet waarschijnlijk zelfs in lichtjaren rekenen. Wel, dat is je road trip door heel Europa of over Amerika ook niet. Je hebt een maaltijd nodig die de hele tijd met je mee kan reizen. Iets dat eetbaar en voedzaam blijft gedurende de hele periode.

Vitaminfood heeft een indrukwekkende houdbaarheid van meer dan een jaar als het uit de buurt van direct zonlicht en bij kamertemperatuur wordt bewaard. Als je de wereld rond wilt zeilen op windkracht, verzekert Vitaminfood je dat een storm je zeker eerder zal doden dan honger en hongersnood. Je zult sterven als een tevreden, weldoorvoede zeeman en je legende zal hopelijk voortleven.

Een ander mooi aspect van Vitaminfood astronautenvoeding is dat terwijl de meeste voedingsmiddelen met een lange houdbaarheid zeer schadelijke conserveringsmiddelen bevatten, Vitaminfood geen kunstmatige toevoegingen heeft die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Maaltijdvervangende poedervoeding wordt op natuurlijke wijze bereid met mechanische bewerking in plaats van chemische voor een zo groot mogelijk deel van het proces. Uw gezondheid komt altijd op de eerste plaats.

Ga je gang en plan die 2 jaar lange road trip of wereldtour, wij hebben eten voor je klaar staan.

 1. Compact en licht

Je wilt geen dood gewicht op je raket naar de maan. Dat kost je meer brandstof en verhoogt waarschijnlijk de kans op falen. Als je gewicht kunt vermijden, wil je dat zeker doen. Vitaminevoer is het tegenovergestelde van dood gewicht. Niet hier om je planning en pakruimte te verstoren.

Voor de hoeveelheid voeding die we op tafel brengen, zijn we een echte redder in nood qua ruimte en gewicht.

 1. Gemakkelijk verteerbaar

Astronautenvoedsel moet licht verteerbaar zijn om complicaties als gevolg van indigestie te voorkomen. Licht verteerbaar voedsel garandeert ook dat de meeste voedingsstoffen in het voedsel worden opgenomen nadat het is afgebroken.

Vitaminfood astronautenvoeding is licht verteerbaar en heeft ingrediënten zoals probiotica om het verteringsproces te bevorderen. We hebben ook een goede hoeveelheid vezels in het maaltijdvervangende poeder om je maaltijdshake wat bulk te geven en ook om constipatie te voorkomen.

 1. Minimale voorbereiding en snel te serveren

U wilt waarschijnlijk geen uren besteden aan het bereiden van een maaltijd terwijl u uw energie op iets anders zou moeten richten. Als je op een berg zit of je net op een wild pad hebt gevestigd, heb je niet eens de keukenuitrusting om deze maaltijden te bereiden, laat staan de ingrediënten.

Vitaminfood maaltijdvervangende shakes zijn kant-en-klare voedingspoeders. Het enige wat je bij je moet hebben is een shaker, iets om het complete voedingspoeder mee op te scheppen en natuurlijk je gearomatiseerde Vitaminfood maaltijdvervangend poeder.

Wat de bereiding betreft, uw 100% voedzaam eten is klaar in minder dan een minuut. Scheppen. Roeren. Drinken.

Hoe snel kun je dat doen?

Als u zin hebt in een shake met een meer uitnodigend recept, kunt u er een paar bessen in gooien, melk toevoegen en wat u verder maar wilt. Al met al kost het je nog geen 3 uur om de maaltijd te bereiden.

 1. Goed verpakt en gemakkelijk op te ruimen

Vitaminfood astronautenvoeding is goed verpakt in luchtdichte blikjes, zodat u uw voedingspoeder lang houdbaar kunt houden. Deze blikjes zijn een verbetering ten opzichte van de zakjes die niet luchtdicht zijn. Het is ook gemakkelijker om ze mooi op de plank te zetten en direct zonlicht te vermijden, omdat ze ondoorzichtig zijn.

Poeder is ook niet te vergelijken met kurkuma- of ketchupvlekken van andere maaltijdvoorbereidingen. Een eenvoudig afstoffen van de oppervlakken maakt ze schoon. Bovendien, als je een mooie opscheplepel hebt, zal er bijna nooit geknoeid worden.

 1. Smakelijk

Elke maaltijd moet smakelijk zijn. Vitaminfood is meer dan alleen eetbaar. Om gezondheidsredenen worden geen kunstmatige smaakstoffen gebruikt. Onze laboratoriumwetenschappers hebben echter onderzoek gedaan naar de beste manieren om natuurlijke smaakstoffen te gebruiken in poedervoeding.

Wat smaak betreft zijn de maaltijdvervangende shakes van Vitaminfood het lekkerst met een verscheidenheid aan smaken om uit te kiezen. Vanille, chocolade, aardbei, mango, bosvruchten voor maaltijdshakes en nog meer voor proteïne- en sportsupplementen.

Misschien voelt u bij uw eerste poging een beetje grondige, krijtachtige textuur, maar dat slijt en is voor velen niet echt een groot probleem.

Dus, komt Vitaminfood in aanmerking als astronautenvoedsel?

Het antwoord is vrij duidelijk...dat doet het!!!

De maaltijdvervangende shakes van Vitaminfood voldoen aan de meeste van die voorwaarden. Als je ooit probeert te vluchten of in een situatie verkeert die lijkt op een ruimtevlucht, een roadtrip, een kamp, een verkenningstocht, een zeiltocht, een schuilplaats e.t.c., vergeet dan je Vitaminfood astronautenvoeding niet.

Licht. Voedzaam. Smakelijk

 

Er is meer met dit astronautenvoedsel:

 Vitaminfood bevat verschillende superfoods om je voedingsprofiel te versterken en specifieke lichaamssystemen te optimaliseren:

 •     Macawortelpoeder - maca is een superfood van Peruaanse oorsprong waarvan is aangetoond dat het de cognitieve functie en intelligentie sterk verbetert. Het stimuleert ook het immuunsysteem, de spermaproductie en de bloedcirculatie in het bloed.
 •     Probiotica - zijn nuttig voor de spijsvertering. Zij helpen bij de afbraak van sommige verbindingen die bij mensen enzymen missen om de spijsvertering te bevorderen. Zij helpen de goede bacteriën in de maag te voeden, die ook in de dikke darm sommige niet-essentiële voedingsstoffen kunnen produceren.
 •     Erwteneiwit - veganistische voeding wordt al tientallen jaren geprezen als een bron van bijna magische transformatie. Erwteneiwit is onbetwist de beste en meest complete veganistische eiwitbron. Vitaminfood gebruikt natuurlijk geteelde, non-GMO erwteneiwitten om de gezondste veganistische eiwitten voor uw groei te leveren.
 •     Tapioca maltodextrine - maltodextrine stabiliseert levensmiddelen waardoor ze een gladde textuur krijgen. De meeste hebben echter kleur-, geur- en smaakveranderingen. Wij kozen voor tapioca maltodextrine omdat het de beste stabiliserende eigenschappen heeft en geen veranderingen in de smaak, geur, kleur of aroma van de shakes.
 •     27 essentiële mineralen en vitaminen - wij zorgen ervoor dat we voldoende leveren van alles wat uw lichaam nodig heeft. Hierdoor blijft het lichaam optimaal werken en verlopen alle reacties soepel omdat alle noodzakelijke voedingsstoffen, enzymen, tussenproducten allemaal beschikbaar zijn.
 •     Lage glycemische index - om u binnen gezonde caloriegrenzen te houden en diabetes en andere soortgelijke bloedsuiker-gerelateerde complicaties te voorkomen.

Waarom Vitaminfood?

Werk, studie, fitness en zelfs u sociale leven: het eist allemaal een tol van je lichaam. Als je op je best wilt presteren, is het uiterst belangrijk om bij elke maaltijd voldoende vitaminen, mineralen en natuurlijke voedingsstoffen binnen te krijgen.

Geen tijd om te koken, of om aan een volledige maaltijd te zitten? Drink Vitaminfood wanneer het jou het beste uitkomt: als gezond ontbijt, voedzame lunch of snel, lekker avondeten. Jij bepaalt zelf hoeveel schepjes poeder je gebruikt en daarmee bepaal je zelf je calorie- en koolhydraatinname. Elke shake bevat dus precies wat je nodig hebt om vol energie je dag door te komen. Alleen de koolhydraten die je nodig hebt, zonder calorieën die je niet nodig hebt.

Snel en gemakkelijk

Vergeet boodschappenlijstus, kruidenierswinkels en vuile vaat. Bereid een complete maaltijd in slechts een paar seconden. Alles wat u nodig hebt is een paar schepus Vitaminfood en 450 ml (veganistische) melk of water. u kunt amandel-, soja-, haver-, kokosmelk of yoghurt gebruiken. Schudden, opdrinken, en gaan!

Krachtige voeding

Of je nu de Himalaya beklimt of bedolven bent onder het werk op kantoor: Vitaminfood heeft alles wat je nodig hebt om op je best te presteren. Houd je lichaam in balans met een dagelijkse dosis energie en essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen.

 

Bewezen betrouwbaarheid en doeltreffendheid

Vitaminfood werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met gediplomeerde voedingsdeskundigen en volgens de strenge International Food Standard (IFS) normen. Elke maaltijd wordt met de grootste zorg samengesteld en geproduceerd. Onze productietechnieken zijn kwalitatief hoogstaand, efficiënt, duurzaam en cruelty-free.

Natuurlijke smaak

Vitaminfood lijkt op een milkshake, maar is iets milder en minder zoet. In tegenstelling tot veel andere maaltijden, bevatten onze shakes geen toegevoegde, verborgen of kunstmatige suikers. Vitaminfood bevat enkel Stevia. Je lichaam heeft tijd nodig om 'af te kicken' van ongezonde zoetstoffen. Voor je het weet, geniet je van alle voordelen van suikervrije voeding.

Goed voor iedereen

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat gezond voedsel niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de rest van de wereld. Daarom vind je geen toegevoegde of verborgen suikers, kunstmatige kleurstoffen of dierlijke producten in Vitaminfood. En we produceren Vitaminfood met de laagst mogelijke impact op het milieu. Bovendien delen we graag: voor elk pakket dat u koopt, schenken we een maaltijd aan iemand in nood. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met de Voedselbank.

Stijg niet op zonder je Vitaminfood astronautenvoedsel!