Vitaminevoedsel vetverbrander

Vitaminevoedsel vetverbrander

  Thermogene vetverbrander

Vitaminfood vetverbrander is een mengsel van thermogene vetverbrandende ingrediënten om u te helpen extra gewicht te verliezen, uw taille te trimmen en buikvet te verminderen. De vetverbrander bevat cafeïne, L-carnitine en groene thee. Dit zijn drie van de meest actieve vetverbranders die samen worden gecombineerd om u te helpen al hun inspanningen tegelijkertijd te benutten.

Thermogeen betekent "warmte producerend". Dus thermogene vetverbranders helpen je lichaam in wezen om meer vet om te zetten in warmte. Meer kan het niet worden. In deze blog gaan we dieper in op gewichtsverlies, de vetverbrandingsmechanismen in het lichaam, verschillende soorten vetverbranders en de meest effectieve vetverbranders.

Vetverbranding rond de taille, buik en andere vetophopingen blijkt vaak een moeizame onderneming te zijn. Sportschool, lichaamsbeweging, dieet en levensstijl. Het voelt misschien als een beetje te veel. De waarheid is echter dat er geen gemakkelijke oplossing bestaat die succes op lange termijn garandeert. Wat de schade in drie weken ongedaan kan maken, kan hoogstwaarschijnlijk in evenveel tijd worden teruggedraaid.

Verschillende onderzoekers hebben ontdekt dat de meeste mensen die afvallen, dit binnen 2 jaar weer terugkrijgen. In vorm blijven is dus een levenslange verbintenis waar Vitaminfood u doorheen kan loodsen in een eenvoudig leven zonder stress.

Een multifactoriële aanpak van gewichtsbeheersing is de beste, meest effectieve en aanbevolen aanpak. Eetgewoonten, lichaamsbeweging, gezonde slaapgewoonten, gezonde supplementen....het is in feite een levensstijl voor gewichtsbeheersing in plaats van een eenmalige oplossing die na verloop van tijd een loze belofte blijkt te zijn geweest.

Wat moet je zoeken in een vetverbrander?

Hoe werken ze?

Vetverbranders hebben drie gemeenschappelijke effecten in het lichaam:

 1. Verhoogt het metabolisme en verbrandt dus vet

 Vetten zijn nuttig voor het lichaam; door hun vele gebruik is het onmogelijk zonder te bestaan. Een teveel is echter even schadelijk. Een van de toepassingen is oxidatie om energie en warmte te leveren.

Ons lichaam krijgt energie door het oxideren (verbranden) van calorieën, meestal uit koolhydraten. Echter, als koolhydraten opgebruikt zijn en onder specifieke omstandigheden wanneer het lichaam gestimuleerd wordt door verschillende hormonen en enzymen, worden vetten geoxideerd in plaats van koolhydraten. Vetverbranders stimuleren het lichaam om vetten te gebruiken voor energie in plaats van ze op te slaan in vetreserves.

 

 1. Eetlust onderdrukken

Verminderde eetlust betekent dat er geen overtollige vetten aan het lichaam worden toegevoegd, waardoor de stofwisselingsprocessen voldoende tijd krijgen om de overtollige vetten die in de vetcellen in het lichaam zijn opgeslagen, te elimineren.

 1. Remt de vetvorming

Ingenomen vet wordt afgebroken tot zijn bouwstenen (triglyceriden, vetzuren) voor absorptie. Na de absorptie moet het teveel dat in het lichaam moet worden opgeslagen, opnieuw worden samengesteld tot een volledige vetmolecule voor opslag. Verschillende soorten vet worden ook samengevoegd voor opslag. Het zijn deze processen die vetverbranders afremmen, zodat het teveel niet wordt opgeslagen, maar uit het lichaam wordt uitgescheiden.

 

Dus nu we weten hoe deze vetverbranders werken, wat moet je precies zoeken in een vetverbrander voor gewichtsverlies. Er zijn verschillende vetverbranders voor mannen, vrouwen, voor het afslanken van de buik, voor gebruik na de zwangerschap. Wat het doel ook is, de samenstelling en het werkingsmechanisme zijn constant.

 •         Stimulant vs. niet-stimulant

Gewone vetverbranders werken door de snelheid van de stofwisseling in het lichaam te verhogen. Deze bevatten cafeïne die je een humeur boost geeft, een hoger energieniveau waardoor je je na afloop uitgeput zou kunnen voelen. Als je complicaties krijgt door cafeïne, kies dan voor een vetverbrander zonder cafeïne.

 •         Bioactieve voedingsingrediënten

Een gezonde vetverbrander moet een bioactief voedingsingrediënt bevatten. Dit zijn veelzijdige gezondheidsbevorderende ingrediënten. Prebiotica, probiotica, nootropica, carotenoïden, antioxidanten, omega-3 en omega-6, vitaminen, mineralen, bepaalde soorten koolhydraten en vezels. Dit zijn allemaal ingrediënten die de gezondheid bevorderen; darmgezondheid, hartgezondheid, hersenfunctie enzovoort. Ze maken de stof heilzamer dan alleen vetverbranding en bieden gezondheidsvoordelen voor andere lichaamssystemen.

Deze zijn ook zeer belangrijk omdat ze de algemene werking van het lichaam stimuleren, wat kan helpen bij de stofwisseling en de gewichtsbeheersing op lange termijn.

 

Gewone vetverbranders

 1. Cafeïne

Een natuurlijk stimulerend middel sinds de vroegste tijden. Cafeïne komt veel voor in dranken als thee, koffie, cacao en guarana. Het geeft mensen de veerkracht om alles aan te kunnen wat de dag hen toewerpt.

Een ander voordeel van het verhogen van de adrenalineproductie is dat dit het lichaam stimuleert om vetzuren uit adipocyten (de vetcellen) vrij te geven in de algemene bloedcirculatie. Van hieruit worden ze geoxideerd om energie te leveren voor metabolische reacties en warmte. Cafeïne bevordert de lipolyse, dat is de afbraak van vetten en vetzuren. Hierdoor is cafeïne een populaire vetverbrander.

Cafeïne werkt als een vetverbrander ook om de eetlust te onderdrukken, waardoor de calorie-inname wordt gereguleerd.

 

 1. Groene thee

De tweede op de lijst is groene thee, die twee krachtige bestanddelen bevat. De eerste is zeker cafeïne die we hierboven hebben besproken om de lipolyse te bevorderen en de eetlust te onderdrukken.

De tweede is EGCG, dat de afbraak van adrenaline die door cafeïne wordt geproduceerd, vertraagt. Hierdoor blijft adrenaline langer actief in het bloed. Het oppeppende effect wordt veel langer ervaren en helpt om meer calorieën te verbranden. Groene thee helpt om binnen 24 uur tot 16% meer vet te verbranden en ongeveer 1,3 kg in 12 weken. Schaal dat over een paar maanden en in combinatie met lichaamsbeweging en een algemeen beter dieet en levensstijl, zult u uw doel bereikt hebben.

Het bevat ook extra porties L-threonine. L-threonine is een aminozuurtype dat de snelheid van vetopname in adipocyten voor opslag vermindert. Hierdoor blijven er meer vetdruppels in de bloedbaan voor gebruik in de stofwisseling. Je buikvet wordt niet groter.

 1. B-vitaminen

Het B-vitaminencomplex is verantwoordelijk voor de instandhouding van een gezonde stofwisseling in het lichaam. Alle B-vitaminen werken aan dit doel. Met een adequate inname van B-vitaminen die net boven de dagelijks vereiste minimumhoeveelheid ligt, kunt u profiteren van een gunstige stofwisseling, een verminderde calorie-inname en vetverbranding.

 1. Capsaïcine

Capsaïcine is het bestanddeel in chilipepers dat ze "chili" maakt. Het is het pikante bestanddeel. En zoals verwacht zet de vurige smaak het lichaam in vuur en vlam door de stofwisseling en het vrijkomen van adrenaline te stimuleren.

Dit vuur verbrandt meer calorieën in het lichaam, onderdrukt de eetlust. Onderzoek heeft aangetoond dat capsaïcine vetverbrander kan resulteren in het verbranden van 50 meer calorieën / 10% meer binnen de komende 24 uur voor 2,5 mg.

Capsaïcine is vooral effectief tegen buikvet.

 

Meer vetverbranders en verbindingen

 •         Garcinia cambogia - een tropisch vruchtenextract dat HCA (hydroxy citroenzuur) bevat. Dit zuur blokkeert de activiteit van het lyase enzym dat wordt gebruikt in verschillende tussenstappen in de vorming van lichaamsvet.
 •         Nopal - een cactus die helpt bij het reguleren van het hongergevoel
 •         Yohimbine - afkomstig van de schors van de Afrikaanse Yohimbe-boom. Dit schorsextract stimuleert de productie van adrenaline, noradrenaline en dopamine, die alle de systemen van het lichaam stimuleren en resulteren in een hogere stofwisseling. Van 20 mg gedurende 3 weken is bewezen dat het leidt tot 2% minder vet.
 •         Bittere sinaasappel - citrusvruchten
 •         L-carnitine fumaraat - een aminozuur dat in het lichaam wordt aangemaakt in de lever, de nieren en de hersenen. Deze stof helpt het lichaam vet om te zetten in energie. Het wordt zelfs medisch gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te helpen verlagen. Dient ook om vetzuren naar de mitochondriën van de cellen te transporteren, waar ze vervolgens kunnen worden geoxideerd voor energie.
 •         Chroomverbindingen - onderdrukken de eetlust op natuurlijke wijze
 •         Choline - helpt vet te verbranden in de lever
 •         Thermogene mengsels - verlenen de voordelen van meer dan één van deze ingrediënten. De synergie van een mengsel van ingrediënten kan veel groter zijn dan die van afzonderlijke ingrediënten die onafhankelijk van elkaar werken.

 

Bijwerkingen

Vetverbranders zijn natuurlijke bestanddelen die hoogstwaarschijnlijk geen bijwerkingen hebben, tenzij bij overmatig gebruik zoals bij cafeïne of bij allergische reacties. Ze zijn zeldzaam, maar omvatten hartkloppingen, angst, hoofdpijn, duizeligheid en rusteloosheid.

Het is ook belangrijk om extreme maatregelen te vermijden wanneer u probeert af te vallen en om advies te vragen aan een geregistreerde diëtist of voedingsdeskundige. Koolhydraten beperken is bijvoorbeeld een methode om af te vallen die succesvol kan zijn totdat je weer koolhydraten gaat eten. Het gebruik van stimulerende vetverbranders naast een dergelijk programma kan echter fataal zijn, omdat het lichaam dan te weinig calorieën binnenkrijgt. Extra voorzichtigheid en begeleiding is van vitaal belang bij het combineren van verschillende afslankpogingen.

 

Wat is er zo speciaal aan Vitaminfood vetverbrander?

Het synergetische effect van groene thee, cafeïne en L-carnitine zorgt voor betere resultaten. De drie vullen elkaar aan, zodat waar de ene niet effectief is, de andere dat zeker wel is.

Deze drie zijn niet alles wat er is. Vitaminfood vetverbrander bevat cayenne-extract en zwarte peper-extract. Het is echt de beste mix op de markt om uw vet verlies programma te schalen. Kosten-wise en efficiëntie ook.

Haal vandaag nog de krachtigste vetverbrander van Vitaminfood online winkel en ervaar vanaf vandaag kleine wonderen in vetverlies.

 

Referenties:

 1. https://www.jpost.com/promocontent/best-belly-fat-burners-2022-top-7-weight-loss-pills-to-burn-stomach-fat-695198
 2. https://fitbod.me/blog/how-do-fat-burners-work/
 3. https://www.eapsa.org/supplements/best-thermogenic-fat-burners/
 4. https://www.lamag.com/sponsored/best-fat-burner-supplements/
 5. https://www.mensjournal.com/health-fitness/thermogenic-fat-burners/burn-xt-thermogenic-fat-burner/
 6. https://nfsports.com/blogs/supplements/thermogenic-fat-burners
 7. https://www.nutritionist-resource.org.uk/memberarticles/the-truth-about-thermogenics-aka-fat-burners
 8. https://www.researchgate.net/publication/348516682_Comparing_effectiveness_of_fat_burners_and_thermogenic_supplements_to_diet_and_exercise_for_weight_loss_and_cardiometabolic_health_Systematic_review_and_meta-analysis
 9. https://www.walgreens.com/store/c/fat-burners-and-thermogenics/ID=361131-tier3
 10. https://www.happyway.com.au/blogs/news/how-do-fat-burners-work
 11. https://www.vitaminshoppe.com/c/healthy-weight/metabolism-support/thermogenics