Plantaardig dieet lichaamstransformatie: Wat u kunt verwachten

Plantaardig dieet lichaamstransformatie: Wat u kunt verwachten

Plantaardig dieet lichaamstransformatie: Wat u kunt verwachten

Van het veganistische dieet en plantaardige voeding wordt alom beweerd dat het onvoorstelbare resultaten en ongelofelijke transformaties teweegbrengt bij degenen die het volgen; altijd een verstandige beslissing. 

Ook jij kunt deze transformatie ervaren door over te stappen op plantaardige maaltijden. Het bewijs is overvloedig aanwezig en de feiten zijn onweerlegbaar.

 Ook Vitaminfood maakt deel uit van deze veganistische transformatie. Wij leveren een reeks van gezonde ontbijt, lunch of avondmaaltijd plantaardige maaltijdvervangers. Vitaminfood veganistische maaltijdvervangers kunnen je helpen bij je streven naar een unieke lichaamstransformatie. Laat ons het vervelende werk doen van het selecteren, elimineren en in evenwicht brengen van je bord.

Vitaminfood is een complete voedingsmaaltijd voor veganisten, bodybuilders en ook gezondheidshervormers. Net als alle andere puur plantaardige veganistische voedingsmiddelen. Het heeft de potentie om wonderen te verrichten in je lichaam. Er zijn slechts 3 basisregels om in acht te nemen:

 • Vermijd dierlijke en zuivelproducten en eet 100% plantaardige maaltijden.
 • Vermijd bewerkte en overbewerkte voedingsmiddelen
 • Gebruik zo weinig mogelijk vet bij het koken van uw plantaardig voedsel.

De effecten van dergelijke biologische veganistische voeding zijn onpartijdig en zonder rekening te houden met leeftijd. Ze gaan van uiterst gunstig voor het milieu door een aanzienlijke vermindering van de koolstofvoetafdruk tot een vermindering van uw sterfte- en ziekterisico.

Iedereen kan de voordelen van een dieetverandering ervaren. Ze zijn divers, in overvloed en omvatten al het volgende:

 1. Gewichtsverlies - natuurlijke plantaardige diëten bevatten minder vet en minder calorieën dan vlees en bewerkte voedingsmiddelen. Bovendien is een groot deel van de koolhydraten uit planten in de vorm van vezels die niet in de bloedbaan worden opgenomen. Deze twee factoren helpen bij het stimuleren van gewichtsverlies.

Gewichtsverlies is dus een must voor een veganistische transformatie. Veganistische diëten bevatten weinig niet-voedzame koolhydraten die leiden tot gewichtstoename. Het extra vet en de extra calorieën zullen worden afgestoten en er zal geen vervanging plaatsvinden nadat het lichaam ze heeft gemetaboliseerd.

Snacken wordt ook verminderd door de vezeldichtheid waardoor je langer een vol gevoel hebt. Verwacht de ongezonde koolhydraten en extra vet kwijt te raken.

 1. Verbeterde gezondheid - planten hebben fytonutriënten, vitaminen, mineralen en een evenwichtige nutriëntenbalans die een natuurlijke boost aan onze gezondheid geven.

Net als bij fruit en groenten verbeteren veganistische maaltijden de afweer van je lichaam. Gezondheid is de grootste dieet transformatie verwachting.

 1. Heart- dieet rijk aan plantaardige voedingsmiddelen zijn nutriënten-dicht en geassocieerd met een lager risico op overlijden door hart-en vaatziekten.

In bepaalde gevallen heeft een dergelijk dieet hartcomplicaties teruggedraaid met sterftecijfers tot 90% van de getroffenen, zoals coronaire trombose.

Het lage cholesterolgehalte, het lage natriumgehalte en de zoutbalans in de maaltijden zijn allemaal elementen die tot deze effecten leiden.

 1. Nieren - vlees bevat veel zout, ongebruikte eiwitten, mineralen en heemijzer. Verwerkt voedsel ook.

Sommige van deze ingrediënten worden door het lichaam na absorptie als troep behandeld en in tegenstelling tot de calorieën die als vet in de reserves worden opgeslagen, worden deze allemaal naar de nieren afgevoerd.

De werking van de nieren wordt belemmerd door meer gifstoffen uit dergelijke voedingsmiddelen en er komt nog meer werk bij om te voltooien. De nieren worden overbelast en vergiftigd, waardoor ze uiteindelijk falen en stenen vormen.

Plantaardige diëten zijn gezonder, bevatten minder gifstoffen en verbeteren de nierfunctie in plaats van deze te verminderen. Verwacht bij een veganistische transformatie gezondere nieren en een gezond schoon bloedsysteem.

 1. Lever - net als bij de nieren helpen planten de lever bij het reinigen van de gifstoffen in het lichaam en het optimaliseren van de werking ervan.

Chemische gifstoffen uit snacks, bewerkte dranken en toegevoegde suiker worden allemaal geëlimineerd. Fytochemicaliën voor de levercellen komen ervoor in de plaats. Dus een gezondere lever reinigt een gezondere voedselinname.

 1. Artritis en chronische gewrichtspijn - voor reumatoïde artritis hebben verschillende studies aangetoond dat plantaardige diëten helpen.

Deze verminderen chronische ontsteking in slechts twee weken. Verminderde ontsteking vermindert pijn.

Het calcium wordt beter geabsorbeerd, de botstructuur verbeterd door de aanmaak van collageen en creatine en dit alles is een genezing.

 1. Zweren - colitis ulcerosa komt voor in recidieven.

Vermindering van de ontsteking vermindert de pijn en de kans op terugval. Planten zorgen ook voor minder zuurproductie in de maag waardoor deze aandoening verder verbetert.

 1. Atletische prestatieverbetering - planten verbeteren de kwaliteit van uw spieren, voorkomen blessures en herstellen.

 Erwten bijvoorbeeld, die de favoriete plantaardige eiwitbron van Vitaminfood zijn, verhogen de dikte van de spieren.

Veganistisch eiwit verbetert ook de weerstand voor duursporters en atleten. Je vermijdt ook complicaties als gevolg van dierlijke eiwitten zoals kanker op latere leeftijd. Bovendien veroudert u op een gracieuze manier met behoud van een gezonde lichaamsmassa en gespannen spieren in plaats van dystrofie.

 1. Een gezondere huid - een zuivere huid, soepel, acnevrij en een zachte, stralende teint is wat u voor uw huid kunt verwachten met deze transformatie.

 Een vetarm dieet voedt de huid en zorgt voor een betere huidconditie. Cysteuze acne wordt ook geëlimineerd en de collageenproductie wordt gestimuleerd voor een betere huidstructuur. De gezwollen huid wordt vervangen door een magere huid met duidelijk afgetekende randen waardoor u aantrekkelijker en aantrekkelijker wordt.

 1. Verbeterd zelfbeeld en mentaal welzijn - weten dat je goede brandstof in je lichaam hebt, geeft een goed gevoel.

Het laat je gezond voelen en zijn. Het versterkt je zelfvertrouwen in verschillende opzichten. Je zult je beter voelen over je mentale capaciteiten en ook je fysieke mogelijkheden.

 1. Cravings en gevoeligheid van smaakpapillen - zoutarme en suikerarme maaltijden verhogen je gevoeligheid voor deze twee.

Dit is een positieve groei voor je gezondheid. Elke toename boven uw nieuwe beperkte hoeveelheden zal u zeer gevoelig en weerzinwekkend maken.

Gezonder voedsel wordt aantrekkelijker en bevredigender, ook al is het niet gezoet met suiker of op smaak gebracht met een teveel aan zout dat schadelijk is voor uw bloeddruk.

 1. Darm microbioom - plantaardig dieet ondersteunt de ontwikkeling en het bestaan van darmbacteriën.

De goede bacteriën worden gevoed door bepaalde fytochemicaliën die uit de planten worden verkregen. Dit verbetert op zijn beurt de vertering van voedsel en de absorptie van mineralen.

 1. Lifestyle en mindset transformaties- dit verwijst naar hoe u uw beslissingen neemt, hoe u zich voelt over uzelf en uw zelfbeeld tevredenheid.

Een veganistische keuze is een bewuste keuze voor jou en de planeet. Deze mindfulness wordt bewust en onbewust toegepast op andere aspecten van je leven. Je wordt zekerder van andere beslissingen en voelt je positief over je lichaamsbeeld.

 

Gevaar: vitamine onbalans

Als je plantaardige voeding niet gevarieerd is, kan het zijn dat je te veel van de ene voedingsstof binnenkrijgt en te weinig van de andere. Dit komt doordat verschillende planten verschillende mineralen in de benodigde porties opnemen en verschillende hoeveelheden vitaminen en voedingsstoffen produceren.

Hier is waar wij in het spel komen, wij zorgen voor genoeg van alles. Vitaminfood is een geverifieerd medium om deze voordelen te claimen. Neem een veganistisch Vitaminfood-abonnement en ervaar de transformatie. Maak deel uit van een revolutie die groter is dan wij nu zijn.