Een alternatief voor junk food

Een alternatief voor junk food

Een alternatief voor junk food

De mensheid moet gered worden van haar eigen destructieve gewoonten. De grootste daarvan is de consumptie van junk food en andere voedingsmiddelen die veel calorieën bevatten uit verwerkte suiker, geraffineerde koolhydraten, vet en verstoken zijn van voedingsvezels, eiwitten, vitaminen en mineralen.

Vitaminfood is zo'n natuurlijk product dat mensen van hun zelfvernietiging wil redden. Deze voedingsmiddelen zijn in alle opzichten een langzame-doodspil. Vitaminfood levert natuurlijke producten met minimale bewerking en een hoge voedingswaarde om te dienen als vervanging voor fastfoodmaaltijden. Onze maaltijdvervangers zonder verborgen suiker zijn een betrouwbare gezonde optie.

Veel voorkomende en universele voorbeelden van junk zijn:

Diverse baksels zoals donuts, croissants, taarten, cakes, wafels

Pizza

Frietjes

Frisdranken, waaronder gewone frisdrank en light frisdrank, energiedranken, vruchtensappen

Vruchten yoghurt, ijs

Koffie en room

Hotdogs

Burgers

Deli vlees

Gefrituurd vlees, kip, varkensvlees, vis, uienringen

Gegrild spek, worst, ribbetjes, steak

Taco

Suikerhoudende granen en desserts.

Waarom zou je stoppen met fast food als maaltijdvervanger?

We kiezen voor fast food om verschillende redenen. Meestal gaat het echter om de smaak in combinatie met de prijs van het eten.

Fastfoodmaaltijden zijn gewoon te appetijtelijk om over te slaan en ze te dumpen voor een minder smakelijke optie als Vitaminfood klinkt misschien als een absurditeit. Toch hoeft het niet zo te zijn. Je kunt je maaltijdvervanger kruiden om een smakelijke en veel gezondere maaltijd te krijgen.

Als het op de prijs aankomt, is Vitaminfood echter betaalbaarder op korte termijn en op lange termijn, als je kijkt naar de kosten van ziekenhuisrekeningen. Niettemin is fastfood ongelooflijk veel goedkoper dan verse boerderijproducten, fruit en groenten. Ze zijn ook een goedkopere optie voor een lekkere maaltijd in een hotel of een restaurant.

Fastfood is ook handig, vooral voor werklunches. Je stapt je kantoor uit, loopt een blokje om en haalt je maaltijd in een paar minuten. In sommige gevallen zou zelfs 10 minuten al veel tijd zijn. Dit geldt in nog sterkere mate voor Amerikanen. De gedachte aan dit gemak maakt het nog moeilijker om het op te geven. Vitaminfood is nog handiger dan dat. Op 2, 3 of alle dagen dat u op kantoor bent, kunt u uw hele maaltijd vanachter uw bureau nuttigen.

Als het om een levering gaat, leveren wij ook aan huis. Gratis verzending als u in de EU regio bent. Maaltijdvervangers verslaan fast food in elke metriek behalve misschien de smaak. De smaak is omdat we waarde hechten aan uw voeding en gezondheid. Dit is onze nummer één prioriteit. In tegenstelling tot fast food die alleen maar om hun waanzinnige winstmarges geven, produceren wij voor uw gezondheid.

Vitaminfood erkent dat gezondheid even belangrijk is als het krijgen van voeding. Met onze met stevia gezoete maaltijdvervangers en proteïneshakes kun je je smaak oppeppen. We kunnen niet tippen aan de kipnuggets of de gegrilde steak of de barbecue, maar we kunnen je wel behoeden voor het gedrocht waar deze je in zouden veranderen.

Schadelijke bestanddelen in junk food.

Junk food bevat veel sterk bewerkte en geraffineerde voedingsstoffen met een lage voedingswaarde. Ze zijn deficiënt in veel van deze voedingsstoffen en zeer hoog in andere. Over het algemeen veroorzaken ze een toename van de inname van onverzadigde vetten, natrium en eenvoudige koolhydraten. Dit zijn allemaal ongewenste toestanden met stressvolle gevolgen.

Meer giftige stoffen zijn

 • Witte bloem met bleekmiddelen
 • Kunstmatige suiker
 • Enkelvoudige en geraffineerde koolhydraten
 • Geavanceerde glycatie eindproducten
 • Dioxiden en propyleenglycolen in gematteerd voedsel
 • Overtollig natrium
 • Conserveermiddelen
 • Sojaolie
 • Nitraten en nitrieten in vlees dat in een open vuur is gekookt
 • Cafeïne
 • Ftalaten
 • Onverzadigde vetten
 • Te veel glucose en sucrose

Deze hebben uiteenlopende neveneffecten op verschillende systemen en organen in het lichaam. De veroorzaakte ziekten zijn ontelbaar en er zijn er zelfs nog meer die nog niet in verband kunnen worden gebracht met specifieke voedingsmiddelen, maar die het gevolg zijn van onze eetgewoonten. Veel voorkomende ziekten die ook al meerdere levens hebben geëist zijn kanker, zwaarlijvigheid, hoge bloeddruk, diabetes, cardiovasculaire complicaties, nier- en leverfalen.

 

Daar komt nog bij dat suikerhoudende voedingsmiddelen verslavend kunnen werken doordat ze een beloningssysteem in de hersenen op gang brengen. Je lichaam hunkert dus naar meer suiker, zodat het een bevredigende beloning van de hersenen krijgt.

De grote namen van de industrie veroorzaken een onwillekeurige sensatie wanneer je ze hoort, maar het is slechts een tijdgebonden sensatie, terwijl de voordelen van Vitaminfood tijdloos zijn.

 

Hoe redt Vitaminfood u van een vroege dood?

Onze maaltijdvervangers zijn gezond met behoud van de natuurlijke toets. Volwaardige voeding heeft de beste versie en verhouding voor voedingsstoffen. Het bevat ook alle voedingsstoffen zoals ze in de planten zitten. Geen enkele is verwijderd omdat de verwerking minimaal is en niet extractief.

Natuurlijke voeding bevat ook essentiële fytonutriënten die in bewerkte junkfood en fastfood bijna niet voorkomen.

 

Vitaminfood geeft verzadiging bij consumptie. Voedingsvezels en gezonde hoeveelheden eiwitten zijn sleutelfactoren die je behoeden voor overeten. Voedingsvezels zijn een zeldzame voedingsstof in fastfood, geen wonder dat je altijd trek hebt in nog een zak friet na een half uur na het naar binnen werken van de berg die je als lunch hebt gegeten. Overeten is een ondeugd op het gebied van voeding. Vitaminfood, ontwikkeld ter vervanging van volledige maaltijden, bevat voldoende vezels om je voldoening te geven, snacken en overeten te verminderen en het verteringsproces te vergemakkelijken.

 

In de meeste gevallen zul je ook zelden de aanbevolen macro-verhouding vinden in je fastfoodbestelling. Het is ofwel te veel eiwit en vet met weinig koolhydraten of te veel koolhydraten en vet met weinig eiwit. Complete voedingsshakes leveren elke voedingsstof in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Geen onevenwichtigheid in welke maaltijd u ook kiest om te vervangen door Vitaminfood dieet shakes.

 

Tekorten komen ook vaak voor na jaren van consequente consumptie van junk food. Het zou echter geen verrassing moeten zijn na het analyseren van de bestanddelen van de diëten. Met Vitaminfood hoeft u niet meer in de gaten te houden wat u binnenkrijgt. Wij dragen bij aan uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zonder deze te overschrijden.

 

Vitaminfood kan ook gebruikt worden om specifieke doelen te bereiken, zoals gewichtsverlies of bodybuilding. Onze poeders worden op maat gemaakt om u daarbij te helpen en er is zelfs een abonnement beschikbaar om u te helpen uw doel te bereiken.

 

Begin met het vervangen van slechts één maaltijdbestelling en breid uit naar meer. Laat Vitaminfood uw redder zijn op het gebied van voeding. Als je wilt, kunnen we al je fastfoodbestellingen vervangen door veganistische maaltijdvervangende shakes.