De honger in de wereld stoppen is mogelijk

De honger in de wereld stoppen is mogelijk

(met inzicht van Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voedselrapport (2020))

Wereldhonger is al tientallen jaren een wereldwijd probleem, een agenda die van de ene eeuw op de andere wordt doorgetrokken. Hoe ambitieus het ook mag klinken, het beëindigen van de honger in de wereld is een overwinning die nog gemeenschappelijk moet worden opgeëist. 

De uitroeiing van honger moet nog worden bereikt, maar er is veel moeite gedaan om dit te bereiken en er is grote vooruitgang geboekt. Het einde ervan is door veel revolutionaire leiders ontwijkend voorgesteld, waardoor het lijkt op een vervagende droom, wat het echter zeker niet is. Het vermogen om iedereen duurzaam van brandstof te voorzien is een grote mogelijkheid.

Het beëindigen van honger in de wereld is ook een agenda voor vitaminfood. Het bieden van duurzame voedingsoplossingen is de belangrijkste reden van ons bestaan als een waardengedreven organisatie. Een schaalbare oplossing voor alle generaties. Wij als spelers in de voedingsindustrie zijn er klaar voor en spelen nu al onze rol in het voeden van de mensheid.

Voeding als brandstof.

Voeding is de brandstof voor de menselijke voortstuwing van het ene niveau van groei naar het andere ... niet alleen lichamelijke groei, maar zelfs de economische, technologische en democratische groei. Het is de krachtcentrale van de samenleving. Een powerhouse dat onvervangbaar is voor die kwestie.

Bij Vitaminfood beseffen we dat voedsel de basis is van alle menselijke behoeften en dat zonder voedsel geen enkele andere behoefte kan worden bevredigd. Het staat dan als behoefte boven alle andere; boven veiligheid en liefde en zelfverwezenlijking. Het is de bepalende factor voor het al dan niet boeken van verticale vooruitgang van behoeften op een lager niveau naar een hoger niveau. Goede brandstof zal helpen om sneller en efficiënter betere resultaten te bereiken.

Net als machines en auto's, vereist elke productie energie en voeding is die energie voor de mens. Wereldwijde vooruitgang vereist het voeden van alle mensen met volledige voeding. 

Vitaminfood wil ervoor zorgen dat alle mensen de nodige energie en de daarbij horende mineralen en vitaminen krijgen voor een optimale productiviteit. Wij leveren kwaliteit en samen kunnen we zorgen voor kwaliteit voor iedereen. 

Volgens het rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) (2020) lijden 690 miljoen mensen honger. Dat is 8,9% van de menselijke bevolking of bij benadering 1 op elke 10 mensen. Dat is nog niet het einde....een extra 1,3 miljard mensen hebben geen toegang tot volledige standaardvoeding. Dit is het doel voor elke belanghebbende, ook voor uzelf. Deze zielen voorzien van een volledige maaltijd om meer dan alleen maar een dag door te komen is de ware bevrijding van hun ellende.

Hoe voeden we de 2 miljard mensen?

Vitaminfood heeft een beweging in het leven geroepen - 'Vitaminfood for Life' - die uitsluitend gericht is op duurzame complete voeding voor iedereen. Duurzame voeding voor iedereen is de kern van Vitaminfood en wij geloven dat dit ook in uw hart gegrift staat.

Het gaat ons niet alleen om het beëindigen van honger, maar juist om duurzame complete voeding voor iedereen. Bij Vitaminfood draait alles om complete voeding voor iedereen.

Velen hebben het geprobeerd en hebben gefaald, gewoon omdat zij als onafhankelijke hulporganisaties of met een select gezelschap werkten. Omdat men zich niet realiseerde dat het een gemeenschappelijk doel is dat door iedereen moet worden bereikt, is de wereld achterop geraakt bij het verstrekken van volledige voeding. Net als onze voorgangers kunnen wij geen gemeenschappelijk doel bereiken als sommigen buiten de boot vallen. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om de honger in de wereld te overwinnen.

Hier is de collectieve oplossing - neem een van de Vitaminfood producten en wij schenken een andere zonder extra kosten. Pak een gift een andere.

Dit betekent dat het Vitaminfood for Life Initiative theoretisch de honger in de wereld kan uitroeien met onze voedingscomplete diëten, als iedereen die in staat is deel te nemen aan het Vitaminfood for Life Initiative dat ook doet. Wij zijn hier echter om ons steentje bij te dragen en we hopen dat ook u uw steentje bijdraagt. Als voorzieningen en uw bijdrage ons in staat stellen onze theoretische mogelijkheden waar te maken, dan zullen we die ook waarmaken.

Een oproep voor meer partners.

Pak er een en geef er automatisch nog een cadeau is niet bedoeld voor de uitverkorenen, maar ook voor de grotere vitaminefamilie die er is. Voor de kinderen onder de 5 jaar die sterven van de honger en de 28% die lijden aan ondervoeding. 

We hebben meer partners nodig om de warmte van de vitaminfood-familie te verspreiden naar hen die dat het meest nodig hebben. Partners die ons helpen onze toeleveringsketens te optimaliseren en regionale distributeurs te zijn in hun regio's. Partners die enthousiast zijn over dit doel en die verandering teweegbrengen in hun samenleving. Partners die ons helpen deze familie uit te bouwen tot een grotere familie door meer mensen te voeden.

Hier is de deal voor onze partners...elke partner die dit initiatief steunt, krijgt zijn voorraad zonder winstoogmerk. Een eerlijke deal en een genereus aanbod om u als onze partner te helpen bij het beïnvloeden van verandering. U bent meer dan welkom om de handen ineen te slaan met ons in deze wereldwijde agenda. 

Het is een collectieve agenda, dus laten we onze middelen bundelen en samen naar de top gaan.

Waarom Vitaminevoedsel voor het Leven-initiatief?

  1. Wij bieden een perfecte oplossing die schaalbaar en duurzaam is. Onze voeding bevat voldoende voedingsstoffen in termen van vitaminen, mineralen, eiwitten en koolhydraten. In een paar woorden, wij geven een oplossing, maar u bent het middel voor de actualisering ervan. 

Uit het eerder genoemde onderzoek van de WHO blijkt verder dat voedingsstoffen, met name vitaminen, voor meer dan 3 miljard mensen onbetaalbaar zijn en voor deze mensen 5 maal duurder zijn dan de gewone zetmeelrijke maaltijden. 

  1. Vitaminfood maaltijdvervangers voorziet hen echter van 27 vitaminen en mineralen tegen een veel lagere kostprijs...oh wacht, het is eigenlijk gratis. Onthoud.... pak er een, geef er nog een cadeau.
  1. Vitaminfood for Life zal een grote bijdrage leveren aan het terugdringen van de gezondheidskosten en de klimaatverandering door duurzame plantaardige alternatieven aan te bieden. Wij bieden verlaagde voedingskosten en een voedingsgevoelig beleid voor sociale bescherming. Maar wij bieden alleen de oplossing en u de middelen om die te realiseren. 

De milieugevolgen van bepaalde landbouwpraktijken veroorzaken veel leed voor miljoenen mensen en ook voor dieren. Elk jaar worden duizenden hectaren bosgrond vernietigd om ruimte te creëren voor begrazing en de teelt van diervoeders. Ook veel landbouwgrond wordt door deze praktijken uitgeput, grond die anders had kunnen worden gebruikt om meer mensen te voeden.

  1. Vitaminfood gebruikt efficiënte technieken voor de productie van haar plantaardig aanbod. Wij bieden plantaardige alternatieven zoals maaltijdvervangers en complete voedingsshakes die zorgen voor efficiënt en duurzaam landgebruik. Hoewel er verschillende haalbare opties zijn om honger uit te bannen, zijn ze niet allemaal schaalbaar, duurzaam en compleet. Goed voor jou en alle anderen.

Wat we tot nu toe gedaan hebben.

We hebben tot 10.000 maaltijden gedoneerd (en dat aantal groeit nog). Wij zijn voortdurend op zoek naar meer sponsors en partners om bij te dragen aan dit doel en elke steun om deze cursus te bevorderen wordt zeer op prijs gesteld.

Wij zijn er trots op geassocieerd te zijn met ShareTheMeal Initiative, dat in verschillende door honger geteisterde gebieden levens redt met hun programma voor de distributie van maaltijden. Dit omvat maar is niet beperkt tot oorlogsgebieden in het Midden-Oosten en Aride en semi-aride gebieden van Afrika. Wij geloven beiden dat wij de generatie zijn die een einde zal maken aan de honger, jij en wij zijn die generatie.

Via ons Vitaminevoedsel voor het Leven-initiatief hebben we ons ertoe verbonden een maaltijd te doneren voor elke aankoop. Dit definieert de grenzeloze mogelijkheid om levens te beïnvloeden door samen te werken. 

Neem er een en geef er nog een cadeau om honger te helpen bestrijden zonder extra kosten.